Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inna wersja produktu jest juz zainstalowana na tym komputerze

lewy77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam bardzo duzy problem otoż gdy chce zainstalowac jest błąd taki jak w temacie i nie wiem co zrobic usunołem wszystko z rejstru z folderu takze w dodaj i usun nie mam coda i nie wiem co robic a bardzo bym sobie pogral w Cod4 multipayer i nie moge prosze was pomozcie mi zalezy mi na tej grze z gory wielkie dzieki i pozdrawiam :) .

Opublikowano

Siema mam bardzo duzy problem otoż gdy chce zainstalowac jest błąd taki jak w temacie i nie wiem co zrobic usunołem wszystko z rejstru z folderu takze w dodaj i usun nie mam coda i nie wiem co robic a bardzo bym sobie pogral w Cod4 multipayer i nie moge prosze was pomozcie mi zalezy mi na tej grze z gory wielkie dzieki i pozdrawiam :) .

Czyściłeś rejestr jakimś programem ?

Opublikowano

Załóż nowe konto w systemie i zainstaluj grę na nim. Najwyrazniej nie Usunąłeś gry poprzez dodaj lub usuń programy (Win XP) lub Proframy i Funkcje (Win7).

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

a mozesz powiedziec jak to mam zrobic krok po kroku jak bys mogl z gory thx bedzie +

Załóż nowe konto w systemie i zainstaluj grę na nim. Najwyrazniej nie Usunąłeś gry poprzez dodaj lub usuń programy (Win XP) lub Proframy i Funkcje (Win7).

nawet nie mialem coda w dodaj lub usun programy !!

Opublikowano

a mozesz powiedziec jak to mam zrobic krok po kroku jak bys mogl z gory thx bedzie +

nawet nie mialem coda w dodaj lub usun programy !!

Pobierz CCleaner'a lub TuneUp'a i wyczyść rejestr.

Opublikowano

dobra poradzilem sobie z tym wystarczylo wejsc w uruchom potem regedit potem F3 i usunolem wszystko co ma wspolnego z cod 4 i teraz smiga ale dzieki za chec do pomocy :))

Opublikowano

dobra poradzilem sobie z tym wystarczylo wejsc w uruchom potem regedit potem F3 i usunolem wszystko co ma wspolnego z cod 4 i teraz smiga ale dzieki za chec do pomocy :))

Ciesze się ;). Problem rozwiązany temat zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...